About me

"Life is art & art is my life"

 

 

 

 

Mijn fotografie

Rita Voortman Photography kenmerkt zich door verhalende fine-art portret fotografie. Via foto’s kan ik de wereld om mij heen verstillen en vervormen. Met mijn fotografie hoop ik de magische momenten in het leven maken te bevriezen. Soms lukt dat in een enkele klik, veel vaker doe ik dat met behulp van fine-art technieken in de nabewerking. 

Maar altijd gaat het mij om dat aan de tijd ontstolen beeld. Die fractie van een seconde, waarin een waardevolle herinnering ontstaat. Een magisch moment waarop alles even stil lijkt te staan. Een herinnering, die misschien wel nooit bestaan heeft.

De vrijheid om voor mijzelf te kunnen fotograferen koester ik. Het maakt mij creatief en brengt mij steeds weer terug naar de essentie. 

Daarnaast vind ik het heel inspirerend om af en toe opdrachten aan te nemen. Samen creëren we dan een prachtig tijdloos portret voor aan je muur. Via het contactformulier kun je mijn brochure voor een exclusieve fotoshoot aanvragen.

Wie ben ik?

Als je mij niet kent, vind je mij misschien afstandelijk. Maar eigenlijk ben ik heel introvert en afwachtend tegenover de buitenwereld.

Binnen ons grote gezin voel ik mij wel heel veilig. Samen met mijn man heb ik vijf prachtige dochters. Met hen deel ik mijn dagelijks leven, de liefde voor onze honden en paarden, en de passie voor reizen.

 

'I'm a fine-art photographer and always seeking for this split seconds of breathtaking beauty in my world of dreams'