About me

"Life is art & art is my life"

Mijn fotografie

Via foto’s kan ik de wereld om mij heen verstillen en vervormen. Met mijn fotografie hoop ik de alledaagse momenten die mij gelukkig maken te bevriezen. Soms lukt dat in een enkele klik, vaker doe ik dat met behulp van fine-art technieken in de nabewerking. 

Maar altijd gaat het mij om dat aan de tijd ontstolen beeld. Die fractie van een seconde, waarin een waardevolle herinnering ontstaat. Een magisch moment waarop alles even stil lijkt te staan. Een herinnering, die misschien wel nooit bestaan heeft.

De vrijheid om voor mijzelf te kunnen fotograferen koester ik. Het maakt mij creatief en brengt mij steeds weer terug naar de essentie. 

Daarnaast vind ik het ook heel inspirerend om af en toe opdrachten aan te nemen. Dus neem gerust contact met mij op als je een fine-art fotoshoot wilt. Samen creëren we dan een prachtig tijdloos portret voor aan je muur.

Wie ben ik?

Als je mij niet kent, vind je mij vast afstandelijk. Maar eigenlijk ben ik heel introvert en afwachtend tegenover de buitenwereld.

Binnen ons grote gezin voel ik mij wel heel veilig. Samen met mijn man heb ik vijf prachtige dochters. Met hen deel ik mijn dagelijks leven, de liefde voor onze honden en paarden, en de passie voor reizen.